Magyarország mezőgazdaságának termelékenysége valamennyi mutatót tekintve, európai uniós összevetésben is kiemelkedően fejlődött 2010 óta, a kormányzat célja, hogy lehetőségeihez mérten a jövőben is mindent megtegyen az ágazat eredményességéért.

A konferencia megnyitó előadásában Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára ad tájékoztatást az agráriumot érintő idei kihívásokról és kormányzati tervekről, ezért a legfontosabb idei támogatási, szabályozási és piaci változásokat mutatja be a konferencia résztvevőinek.

Számunkra nagyon fontos, hogy Partnereinket a legfrissebb információkkal kiszolgáljuk és tájékoztassuk az aktuális gazdasági helyzetről és támogatási formákról, ezért, ha nem tud részt venni a konferencián, de szeretné megkapni az államtitkár úr előadását, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy el tudjuk küldeni Önnek.

A konferencia életre hívásának oka és célkitűzése, hogy a magyarországi intenzív tejtermelésben érdekelt cégeket támogassuk és felkészítsük a XXI. századi kihívásokra, az információs és digitalizált vállaltirányítási rendszerkörnyezet figyelembevételével. Várunk mindenkit, aki a tejtermelésben részt vesz, innovációra nyitott, telep és állomány létszám méretétől függetlenül.

Partnereink

A Konferencia díja

Előre utalás esetén: Bruttó 59 900 FT.- Helyszínen: Bruttó 69 900 FT.-


Magában foglalja az elõadásokon való részvételt, a kávé-és ebéd fogyasztást, egy választható ajándékkupont, melynek értéke bruttó 60.000 Ft.-


A résztvevők között kisorsolunk egy bruttó 450.000 forint értékű fődíjat, amely egy smaXtec pilot csomagot tartalmaz, valamint egy nagy értékű, a Hypred Hungária Kft. által felajánlott tőgyfertőtlenítőkből és takarmány-kiegészítőkből álló ajándékcsomagot is!

Hol és mikor?

Helyszín:
Budapest Hofherr Albert utca 42. Rendezvényközpont
Rendezvény ideje:
2019. március 29.

Közönség információ és szervezés

KOVÁCS EVELIN
E-mail: kovacs.evelin(KUKAC)alpha-vet.hu
Telefon: +36 30/2475-192