Vezeték nélküli, hálózatba kapcsolt telepi ultrahang készülék Mitől lesz ez a rendszer pótolhatatlan az Ön telepén is?

Image

Jobb hatékonyság

A BCF egyedülálló, vezeték nélküli Sound-Link adatátviteli platformja a valós idejű képalkotás során lag nélküli képmegjelenítést tesz lehetővé.

A Smart-Beam technológia segítségével a lehető legalacsonyabb energiafelhasználású ultrahang szkennert hoztuk létre, amelyeknél elsődleges képmegjelenítő eszközként standard wifi készülékeket alkalmazunk. A képek több készüléken való megosztásával jobban be lehet vonni a telep dolgozóit és az állatorvostan- hallgatókat.

Példátlan tartósság

A kemény telepi körülmények között megbízható felszerelésre van szükség, ezért fejlesztettük ki a Shield-Techet, ez teszi az Easi-Scan: Go-t az eddigi legstrapabíróbb szkennerünkké.

A fix transzducer megerősített kábele révén tartósabbá vált. A szkenner vödörben is lemosható a munkafolyamatok folytonossága és a járványvédelem javítása érdekében.

Image

Okos összekapcsolhatóság

A modern telep életében döntő fontosságú az adatkezelés. A releváns adatok a BCF Cloud online adattároló rendszerébe töltődnek fel a Scan-Share-en keresztül. Az adatokat újra át lehet nézni vagy le lehet tölteni bármely időpontban a hatékony stratégiai tervezés érdekében.

Jobb termelékenység

Az új Visits To-Do alkalmazással együtt használva az Easi-Scan:Go a tehenek mellett rögzíti az adatokat, nincs többé szükség a csipeszes írótáblákra. Vizuális támogatást ad az állatorvosnak és a gazdának, így biztosan a helyes diagnosztikai eredmények kerülnek rögzítésre. A Visits ToDo alkalmazás a napi feladatok kezelésére lett tervezve: küldjön szöveges üzenetet a gazdának az érkezés időpontjáról, ezzel támogatva a munkafolyamatot és optimalizálva a teleplátogatásokat.

bcf technology cmyk orig

 

A megfelelő járványvédelem nem probléma, mivel a szkennervízhatlan és tökéletesen szigetelt.

Ez hozzájárul a telepi munkafolyamatok hatékonyságának növeléséhez.

OKOSAN!

Az okos készülékeket nem csak a képek megjelenítésére, hanem adatok rögzítésére is lehet használni. A Visits ToDo alkalmazással csökken a diagnosztikai adatok hibás bevitelének lehetősége, az állatorvos megerősítést kap a képernyőn bevitt adatokról. Az állatorvos meg is tervezheti a napját a Visits ToDo-val és küldhet értesítést a gazdának, hogy mikor érkezik, így csökken a várakozási idő.

 

KAPCSOLÓDJON!

Az Easi-Scan:Go zökkenőmentesen illeszkedik a modern telephez. A vezeték nélküli, okostelefonos alkalmazással vezérelhető szkenner egyszerre akár 3 okos készüléken is képes megjeleníteni az ultrahang képet. A képeket meg tudja osztani a gazdával vagy később is át tudja nézni a BCF Cloud online tároló rendszerben. A fontos adatokhoz való azonnali hozzáférés javítja a csapatmunkát és jobb stratégiai tervezést tesz lehetővé.

 

GYERÜNK!

Gyors, könnyű és minimális beállítási időt igényel – az Easi-Scan:Go indulásra kész, amikor Ön is, gyors eredményeket ad a pontosság feláldozása nélkül. A megfelelő járványvédelem nem probléma, mivel a szkenner vízhatlan és tökéletesen szigetelt. Ez hozzájárul a telepi munkafolyamatok hatékonyságának növeléséhez.

 

Partnereink

A Konferencia díja

Előre utalás esetén: Bruttó 59 900 FT.- Helyszínen: Bruttó 69 900 FT.-


Magában foglalja az elõadásokon való részvételt, a kávé-és ebéd fogyasztást, egy választható ajándékkupont, melynek értéke bruttó 60.000 Ft.-


A résztvevők között kisorsolunk egy bruttó 450.000 forint értékű fődíjat, amely egy smaXtec pilot csomagot tartalmaz, valamint egy nagy értékű, a Hypred Hungária Kft. által felajánlott tőgyfertőtlenítőkből és takarmány-kiegészítőkből álló ajándékcsomagot is!

Hol és mikor?

Helyszín:
Budapest Hofherr Albert utca 42. Rendezvényközpont
Rendezvény ideje:
2019. március 29.

Közönség információ és szervezés

KOVÁCS EVELIN
E-mail: kovacs.evelin(KUKAC)alpha-vet.hu
Telefon: +36 30/2475-192